FAQ

Veelgestelde vragen

Je kan er tussen 13u en 18u kajaks, kano’s en SUP’s  huren om op de IJzer te varen. 

Er is een planning met activiteiten die je ook kunt raadplegen op deze website.

Wij gaan van start op 13/07 vanaf 18u en van 14/07 tot en met 28/07 zijn wij open vanaf 11u30 tot en met 20u. Op vrijdag- en zaterdagavond zijn wij open tot 22u. 

Bootjes huren kan tussen 13u en 18u.

De animatie op de IJzerfunweide is gratis. Enkel de foodtrucks, bar en bootverhuur zijn betalend.

Bootjes reserveren is niet nodig en niet mogelijk.

Het kost €10 per volwassene (vanaf 12 jaar) per uur varen en €5 per kind (onder 12 jaar) per uur varen.

Per gehuurd bootje krijg je een waterdicht tonnetje mee. Hierin kan je jouw spullen veilig stellen tijdens het varen.

IJzerfun gaat door te Roesbrugge, deelgemeente van Poperinge. De ingang van de weide bevindt zich tussen Bergenstraat 1 en Professor Rubbrechtstraat 1. Dit is ter hoogte van de brug over de IJzer. Je kan ons te voet, met de wagen en zelfs met het openbaar vervoer bereiken. Vlakbij de weide zijn er de bushaltes 515 en 511. Op de weide is er een fietsenparking voorzien. Een aparte parking voor auto’s is er NIET. De parkeerplaatsen in ons dorp zijn op drukke dagen soms schaars. Het is dus aan te raden om zo veel mogelijk met fietsen of openbaar vervoer te komen of om te carpoolen.

Er is op de weide een fietsenparking voorzien. Er is geen parking voor auto’s. Auto’s moeten in het dorp een parkeerplaatsje zoeken. De parkeerplaatsen in ons dorp zijn op drukke dagen soms schaars. Het is dus aan te raden om zo veel mogelijk met fietsen of openbaar vervoer te komen of om te carpoolen.

De toegang tot de IJzerfunweide is gratis!

Honden zijn toegelaten op de IJzerfunweide. Er is ook water voor honden ter beschikking. Wij vragen wel dat de honden (kort) aangelijnd blijven! Honden mogen ook mee varen in de bootjes. Honden die niet gewoon zijn om met veel volk of andere honden rond zich om te gaan, hou je beter thuis.

Copyright ©2024 – PROGRAPHIX